Airco's die verkoelen in de zomer & verwarmen in de winter!

Wij installeren je airco's zonder gedoe en voor een eerlijke prijs! Verwacht een vakkundige airco installatie, door onze eigen monteurs. Nummer 1 voor al jouw klimaatoplossingen.

Airco's die verkoelen in de zomer & verwarmen in de winter!

Wij installeren je airco's zonder gedoe en voor een eerlijke prijs! Verwacht een vakkundige airco installatie, door onze eigen monteurs. Nummer 1 voor al jouw klimaatoplossingen.

 • Gratis & vrijblijvend advies

 • Altijd een
  offerte op maat

 • Een eerlijke prijs

 • 5 sterren op Google!

Waarom FreekCool?

Bij FreekCool staat kwaliteit voorop in alles wat we doen. Ons team, dat een schat aan kennis combineert met meer dan 15 jaar ervaring in luchtbehandeling en koudetechniek, zorgt ervoor dat je ongeacht het weer, altijd het perfecte binnenklimaat hebt.

Voor een offerte op maat of meer informatie, voel je vrij om contact met ons op te nemen.

 • Je hoeft nergens meer naar om te kijken

 • Je krijgt een eerlijke en objectieve analyse

 • Je ontvangt persoonlijk advies dat aansluit op je wensen

 • Al onze airco's kopen we in op Nederlandse bodem!

Onze Diensten

Onderstaande diensten zijn éen van de velen waar we om bekendstaan. Wilt je toch weten wat er meer mogelijk is? Dan kun je uiteraard contact opnemen!

Image

Airconditioning

Zoek je een betrouwbare en gecertificeerde installateur voor je airconditioning, die zorgt voor een systeem dat niet alleen optimaal functioneert maar ook nog eens energiezuinig is? Dan ben je hier helemaal op de juiste plek! Wij bieden geavanceerde airco-oplossingen die zorgen voor een perfect binnenklimaat, terwijl je energieverbruik en kosten verlaagd worden. Met onze nieuwste technologieën ben je verzekerd van een duurzaam en efficiënt gekoeld of verwarmd huis, ongeacht de weersomstandigheden buiten.

Image

Airco Onderhoud

Het is van groot belang om je airconditioningsysteem regelmatig te onderhouden voor de beste prestaties en efficiëntie. Een jaarlijks onderhoudsplan zorgt ervoor dat je airco altijd optimaal functioneert. Daarom biedt FreekCool een onderhoudscontract aan dat is afgestemd op jouw specifieke systeem en behoeften. De kosten hiervan hangen af van het type systeem dat je hebt gekozen. Neem contact met ons voor de mogelijkheden.

Image

Airco Service

Bij FreekCool hebben we alle expertise in huis om jou een complete airco service te bieden, van deskundig advies tot installatie, allemaal onder één dak. We richten niet alleen je airconditioningssysteem perfect in, maar zorgen ook voor de installatie en uitleg over de wifi-verbinding, zodat je moeiteloos controle houdt over je klimaat vanaf elke locatie.

Ons team staat altijd klaar om je het beste advies te geven en is gemakkelijk bereikbaar voor al je vragen of ondersteuning. Met FreekCool kies je voor gemak, kwaliteit en een service waarop je kunt vertrouwen.

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan snel contact met ons!

Al meer dan 400+ klanten gingen je voor!

Hierom kiezen mensen voor FreekCool:

Kiezen voor FreekCool betekent dat je kiest voor een zorgeloze ervaring waarbij jouw comfort vooropstaat. We brengen de expertise van meer dan een decennium in bouw en installatietechniek samen onder één dak, waardoor je verzekerd bent van slimme, efficiënte en duurzame klimaatoplossingen voor jouw ruimte. Bij ons vind je helderheid in elk proces, een toewijding aan kwaliteit die verder gaat dan de installatie, en een prijsstelling die eerlijk en transparant is. Kortom, bij FreekCool investeer je niet alleen in een product, je investeert in een betrouwbaar binnenklimaat en een service die je kunt vertrouwen.

Bekijk onze blogs

Onze Missie

"Elk systeem, een belofte van kwaliteit en comfort."

Onze Filosofie

Bij FreekCool geloven we dat een ideaal binnenklimaat essentieel is voor een verhoogd comfort en welzijn in zowel woon- als werkruimtes. Onze benadering is geworteld in het besef dat elk airconditioningsysteem dat wij plaatsen, bijdraagt aan een gezonder, comfortabeler en efficiënter leven waarin kwaliteit en transparantie nummer 1 staan.

Onze Missie

Onze missie is om als jouw vertrouwde airco-installateur de standaard in kwaliteit en betrouwbaarheid te zetten. FreekCool zet zich in om de verwachtingen te overtreffen door alleen de beste producten te leveren, ondersteund door deskundig advies en ongeëvenaarde klantenservice. We bouwen aan langdurige relaties met onze klanten op basis van transparantie, eerlijkheid en wederzijds vertrouwen, waarbij jouw tevredenheid altijd onze hoogste prioriteit heeft.

Onze Garantie

Bij FreekCool staan we achter onze service en producten met concrete garanties. We garanderen dat je airconditioningsysteem is geïnstalleerd met de grootste zorg, voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en energie-efficiënt is. Onze belofte aan jou omvat ook een snelle en betrouwbare service na verkoop, inclusief onderhoud en reparaties, om de levensduur en prestaties van je systeem te maximaliseren. Kiezen voor FreekCool betekent kiezen voor gemoedsrust, wetende dat je investeert in comfort en kwaliteit voor de lange termijn.

Veelgestelde Vragen

Q:

Welke airco heb ik nodig?

Welke airco u nodig heeft, hangt af van uw wensen en situatie. Zo heeft u bij een vaste airco keuze uit een single split of een mutli-split airco. Deze zijn beschikbaar met verschillende vermogens. Het is goed om vooraf te bepalen hoeveel ruimtes u wilt verkoelen. Dan weet u of u een single split airco (één ruimte) of multi-split airco nodig heeft (meerdere ruimtes). Vervolgens moet gekeken worden hoeveel vermogen de airco nodig heeft om de ruimte goed te kunnen verkoelen. Daarbij is zowel de inhoud van de ruimte en de mate van isolatie belangrijk. Een adviseur kan u hier altijd bij helpen.

Q:

Kan een airco ook verwarmen?

Ja, nieuwe modellen airco's hebben meerdere functies. Naast koelen kunnen ze ook verwarmen, zuiveren, ontvochtigen en ventileren. Een airco kan dus in de koudere maanden gebruikt worden om de woning deels mee te verwarmen.

Q:

Moet een airco regelmatig onderhouden worden?

Om zo lang mogelijk van uw airco te kunnen genieten, is periodiek onderhoud aan uw split airco belangrijk. Met periodiek onderhoud verkleint u de kans op storingen en verlengt u de levensduur van uw airco. Hoe vaak de split airco onderhouden moet worden, is afhankelijk van het type toestel.

Tijdens het onderhoud wordt de werking van het aircosysteem gecontroleerd en wordt zowel de binnen- als buitenunit schoongemaakt. Daarnaast worden de luchtfilters gereinigd en wordt

het aanwezige koudemiddel gecontroleerd.

Voor een klein bedrag doen wij dit jaarlijks voor onze klanten.

Q:

Wat is de levensduur van een airconditioner?

De levensduur hangt af van verschillende factoren, zoals de mate van gebruik en of er regelmatig onderhoud is uitgevoerd. Een goed onderhouden split airco gaat bij gemiddeld gebruik zo'n 12 tot 15 jaar mee.

Wij helpen je graag de juiste keuze maken!

Zoek je naar de optimale klimaatbeheersing voor thuis of op het werk? Bij FreekCool zijn we gespecialiseerd in het adviseren over de perfecte airco-oplossing speciaal voor jou! Twijfel niet langer: bel ons of vul direct het formulier in. Samen vinden we de coole oplossing die naadloos aansluit bij jouw wensen.

Vul je gegevens in via onderstaande knop en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Follow Us

Diensten

Contact

 • Microfoonstraat 78, 1322BN Almere

 • Maandag - Vrijdag, 8:00 - 18:00 uur

 • KvK nummer: 78581176

© Copyright 2024. FreekCool. All rights reserved.